L’alternativa a un màster. Cursos a preus raonables. | es

El nostre Curs SAP MM prepara per a la consultoria. Creiem que és l’alternativa raonable (de preu) a un màster i amb la mateixa exigència. Els extensos continguts propis en castellà, l’accés a practiques en sistemes SAP , els  grups reduïts i les classes online en directe ‘Live Class’, i el nivell d’exigència, per descomptat, ens distingeixen dels cursos elearning corrents. Reivindiquem que som online però no e-learning.

Clouds by Hamed Saber

M’escriu una futura alumna “em fa desconfiar que el vostre curs sigui tan econòmic, els cursos]presencials ronden els 7.000 euros ¿És tanta la diferència per ser online? ”

Li escric: El nostre mètode és innovador: en directe però a distància. Tens les classes on pots resoldre els teus dubtes, no enregistraments . El preu que us hem donat és de 1795€ per 60 hores de classe en directe ‘Live Class’ A distància però en directe.

Efectivament som més econòmics per diverses raons:No només per ser online. Primer, som més econòmics perquè tenim molt poca organització. Els nostres costos d’estructura són baixos. El nostre curs està muntat per consultors i cap estructura organitzativa addicional. (Personalment els preus que m’esmenten em semblen excessius.)

Segon, en la formació en línia no necessitem ni inversió en edificis, ni mobles ni ordinadors. L’ordinador el poseu cadascun amb el vostre propi accés WIFI/CABLE. Els nostres costos comprenen la preparació de  continguts, les hores de classe, l’allotjament a internet i la publicitat.

Tercer, efectivament el curs és online i ens estalvia moltes hores de desplaçaments tant als alumnes com als professors. Aquest estalvi de temps és diners que no pagueu.  A més, si els alumnes de diferents ciutats assistiu al mateix curs podem fer més cursos.

Altres alumnes, en canvi, ens escriuen que encara  troben car el nostre curs, que només busquen cursos subvencionats.   Nosaltres no creiem en la subvenció total de cursos, perquè creiem que desmotiva l’alumne. Si no pagues no ho valores, no t’esforces tant i acabes abandonant.  La nostra taxa d’abandó és gairebé zero. No podem competir amb la subvenció i la gratuïtat total d’altres cursos, però donem facilitats de pagament i un preu reduït per a aturats, que ja teniu moltes dificultats, i beques col·laboratives per els consultors, que tant podeu aportar als altres companys al curs.

Ignasi Tort

Director de Cursos

@aprendesap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.