Plataforma Mis Cursos LMS | es


Hem implementat la plataforma Els ‘Mis Cursos LMS’ per poder oferir-te una experiència de curs excel·lent.  Quan fas el pagament mitjançant Paypal (targeta o compte) o Stripe reps accés immediat al curs. Reps una contrasenya i un usuari per entrar a la web.

En realitzar el Login cada curs apareix al teu perfil d’usuari com un o més enllaços a pàgines. A la pàgina del curs veuràs els teus vídeos, pdfs descarregables i els formularis de test.

Usant Els ‘Mis Cursos LMS’ pots navegar pels vídeos educatius amb explicacions teòriques i demos. Descarrega els PDF quan ho desitgis. Gràcies a ‘Mis Cursos LMS’ els vídeos es disposen en un format navegable. Pots navegar al següent vídeo, tornar a l’anterior i tens una llista navegable de punts de navegació (‘cuepoints’) per a cada vídeo. Els punts de navegació us permeten navegar directament al punt del vídeo que correspon al tema que voleu revisar. Simplement clica el número del tema i el vídeo es posiciona. També permet la funció torna enrere 10 s. o avança 30 s. Quan deixis la finestra o pausis el vídeo la teva posició al vídeo queda registrada automàticament. Així, en tornar a entrar al vídeo recuperes el vídeo a l’última pausa.
A mesura que avanços en el curs pots fer els Test.

Per descomptat, tens cobertura per correu electrònic dels teus dubtes durant la realització de les pràctiques.
Wordpress Plugin ‘Mis Cursos LMS’
Aquest web utilitza el Plugin ”Mis Cursos LMS’ Més informació Clica aquí

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.